🏆

راهنمای بازی Assassin’s Creed Shadows / بخش Act 2 (قسمت پنجم) / مراحل The Shinbakufu – The Noble

13 دقیقه
👁

راهنمای بازی Assassin’s Creed Shadows / بخش Act 2 (قسمت پنجم)

این راهنمایی بخش Act 2 بازی Assassin’s Creed Shadows و سری مراحل The Shinbakufu – The Noble را شامل می‌شود.

راهنمای کامل بازی Assassin’s Creed Shadows (منوی اصلی)

ماموریت The Rengakai

 ملاقات با استاد رنگا (renga master)

راهنمای بازی Assassin’s Creed Shadows / بخش Act 2 (قسمت پنجم) / مراحل The Shinbakufu - The Noble

برای آغاز این مرحله، باید استاد شعر کلاسیک ژاپنی یا همان رنگا مستر را پیدا کرده و با او صحبت کنید. او را می‌توانید در شهر هی‌مِجی (Himeji) پیدا کنید؛ درست آن‌سوی پلی که در جنوب ورودی اصلی قلعه قرار دارد (در شمال‌شرق Viewpoint). به او نزدیک شوید و گفت‌وگو را آغاز کنید تا مأموریت شروع شود.

دنبال کردن استاد رنگا

پس از گفت‌وگوی کوتاه، استاد از شما می‌خواهد که او را دنبال کنید. او شما را از روی پل عبور داده و به‌سمت قلعه هی‌مجی (Himeji Castle) می‌برد. در مسیر، با پسری به‌نام اوکیتا هیدی‌ئه (Ukita Hideie) آشنا می‌شوید که در ادامه‌ی داستان این خط مأموریت نقش مهمی خواهد داشت.

در نهایت، استاد شما را به خانه‌ای می‌برد که در آن‌جا با کوروُدا کانبِی (Kuroda Kanbei) ملاقات می‌کنید. در این بخش یک صحنه‌ی دیالوگ‌محور پخش می‌شود و چند گزینه‌ی گفت‌وگو برای پاسخ وجود دارد که می‌توانید به‌دلخواه انتخاب کنید، زیرا تأثیری در روند مرحله ندارند.

دنبال کردن اوکیتا هیدی‌ئه (Ukita Hideie)

پس از گفت‌وگو با کانبِی، به‌همراه هیدی‌ئه به قسمت بعدی مرحله هدایت می‌شوید. در مسیر، با شخصیت جدیدی به‌نام کونیشی یوکیناگا (Konishi Yukinaga) برخورد می‌کنید و گفت‌وگوی کوتاهی با او خواهید داشت.

پس از کمی پیاده‌روی، وارد اتاق رنگاکای (Rengakai Room) می‌شوید. در این‌جا یک صحنه‌ی طولانی پخش می‌شود. در حین آن با یکی از شرکت‌کنندگان رنگاکای (Rengakai Participant) صحبت می‌کنید و می‌توانید به چند سؤال پاسخ دهید. انتخاب‌های شما در این بخش تأثیری بر پایان مرحله ندارد.

در پایان این رویداد، حادثه‌ای غیرمنتظره رخ می‌دهد و اهداف به‌روزرسانی می‌شوند.

کشتن مهاجمان

پس از بازپس‌گیری کنترل، باید دشمنانی را که به قلعه نفوذ کرده‌اند نابود کنید. در مجموع، ۳ یا ۴ دشمن معمولی از جمله یک اسنایپر و یک رونین (Ronin) حضور دارند. پس از شکست همه‌ی آن‌ها، صحنه‌ی نهایی پخش شده و مأموریت به پایان می‌رسد.

در پایان، می‌توانید انتخاب کنید که مرحله را با نااوئه (Naoe) یا یاسکه (Yasuke) به‌پایان برسانید.

با پایان این مرحله، دو مأموریت جدید در دسترس قرار می‌گیرند:

  • Losing Hand

  • The Scent of War (که ادامه‌ای با نام A Peculiar Guest نیز دارد)

📌 نکته: می‌توانید این دو مأموریت را به هر ترتیبی انجام دهید، اما برای ادامه‌ی مأموریت ترور ‘The Noble’ باید هر دو را کامل کنید.

در این راهنما، ابتدا به سراغ مرحله‌ی Losing Hand خواهیم رفت.

ماموریت Losing Hand

بازجویی از همسر توکوبِی، سوزو (Suzu)

برای شروع این مرحله، باید به‌دنبال سوزو (Suzu)، همسر توکوبی، بگردید و با او صحبت کنید. او در خانه‌ای به‌نام خانه‌ی توکوبِی (Tokubei’s House) در جنوب‌غربی شهر هی‌مجی (Himeji) زندگی می‌کند.

این منطقه تحت محافظت اوباش و قلدرهاست؛ بنابراین یا باید به‌صورت مخفیانه وارد شوید یا با آن‌ها بجنگید. پس از ورود به خانه، Brute را شکست دهید و سپس با سوزو گفت‌وگو کنید.

با پایان این گفت‌وگو، سرنخی درباره مکان احتمالی توکوبِی به‌دست می‌آوریم و حالا باید او را پیدا کنیم.

روبه‌رو شدن با توکوبِی (Tokubei)

به نظر می‌رسد که توکوبِی در یک قمارخانه‌ی زیرزمینی پنهان شده باشد. این مکان در بخش جنوبی هی‌مجی، در منطقه‌ای با عنوان انبار انجمن هی‌مجی (Himeji Guild Storage) روی نقشه مشخص است.

وقتی به آن‌جا برسید، می‌بینید که منطقه تحت محافظت است. می‌توانید نگهبانان را بکشید یا به‌صورت مخفیانه وارد شوید. خوشبختانه، راهی سریع و ساده برای ورود وجود دارد:

راهنمای بازی Assassin’s Creed Shadows / بخش Act 2 (قسمت پنجم) / مراحل The Shinbakufu - The Noble

از دروازه‌ی اصلی، به سمت چپ بروید و از جاده‌ای که در کنار دیوار چوبی قرار دارد حرکت کنید. در این‌جا، بخشی از دیوار چوبی کوتاه است و می‌توان از روی آن پرید. پس از عبور، از پله‌هایی که به سمت زیرزمین می‌روند پایین بروید.

در زیرزمین، مردِ تقریباً برهنه‌ای را می‌بینید که مشغول بازی با ورق است—او توکوبِی است. با او صحبت کنید.

توکوبِی پس از گفت‌وگو بلند می‌شود و شروع به حرکت می‌کند. ظاهراً انتظار دارد که دنبالش بروید (واقعاً هم مشخص نیست چطور با اون لباس (!) سلاح حمل می‌کنه!)

به‌محض اینکه از زیرزمین بیرون می‌آیید و وارد فضای باز می‌شوید، توکوبِی فرار می‌کند.

 تعقیب توکوبِی

اکنون باید او را تعقیب کنید. او مسیر کوتاهی را طی می‌کند تا اینکه کنار پلی در سمت شرق توقف می‌کند. به او نزدیک شوید تا گفت‌وگوی کوتاهی آغاز شود.در پایان، توکوبِی نامه‌ی اطلاعات قلعه هی‌مجی (Himeji Castle Intel letter) را تحویل می‌دهد و مرحله به‌پایان می‌رسد.

ماموریت The Scent of War

ملاقات با کونیشی یوکیناگا (Konishi Yukinaga)

برای آغاز این مأموریت، ابتدا باید با کونیشی یوکیناگا (Konishi Yukinaga) ملاقات کنیم. او را می‌توان در بندر قدیمی آگا (Old Port of Aga) پیدا کرد؛ جایی در ساحل جنوب قلعه‌ی هی‌مجی (Himeji Castle). اگر کاکورگا (Kakurega) این منطقه را فعال کرده‌اید، خیلی سریع می‌توانید به آن‌جا برسید.

درگیری با بازرگانان جعلی

یوکیناگا اطلاعاتی درباره‌ی بازرگانان جعلی به شما می‌دهد و حالا باید آن‌ها را پیدا کنید. آن‌ها در امتداد جاده‌ی پشت محل ملاقات قرار دارند؛ درست بیرون از کاکورگای همان منطقه.

در این‌جا می‌توانید دو رویکرد متفاوت داشته باشید: یا مستقیماً وارد شوید و همه را بکشید، یا با آن‌ها صحبت کنید و بدون درگیری اطلاعات موردنیاز را به‌دست آورید.

راهنمای بازی Assassin’s Creed Shadows / بخش Act 2 (قسمت پنجم) / مراحل The Shinbakufu - The Noble

برای بازجویی موفق و بدون درگیری، دیالوگ‌های زیر را انتخاب کنید:

Lord Yukinaga has been waylaid
سپس
Your operation is in danger

در غیر این صورت، بازرگانان به شما حمله خواهند کرد و باید آن‌ها را از بین ببرید.

کشف سرنخ‌هایی درباره‌ی محموله

اکنون باید به پایگاه آن‌ها در معبد آگا هونتوکوجی (Aga Hontokuji Temple) بروید. این معبد در ساحل غربی بندر آگا و جنوب‌غرب هی‌مجی قرار دارد—در گوشه‌ی دورافتاده‌ی جنوب‌غربی نقشه. از سمت شرق به معبد نزدیک شوید.

در این مکان، باید سه سرنخ را بررسی کنید:

1. نقشه‌ی هاریما غربی (Map of Western Harima):
از دروازه‌ی شرقی معبد بالا بروید. در حیاط، تعدادی بشکه‌ی انفجاری در سمت راست می‌بینید. صبر کنید تا یکی از نگهبانان به آن‌ها نزدیک شود، سپس با کونای (Kunai) بشکه‌ها را منفجر کنید تا او و نگهبانان اطراف نابود شوند. وارد ساختمان اصلی شوید و اولین سرنخ را بردارید.

2. صندوقچه‌ی پر از عود (Crate of Incense):
از ساختمان اول خارج شوید و به سمت بام جنوب‌غربی بروید. طنابی آن‌جا هست که شما را به ساختمان جنوبی متصل می‌کند. از طناب عبور کنید.
بیرون این ساختمان در سمت غربی، چند نگهبان دیده می‌شوند. بشکه‌های آن‌ها را منفجر کنید و سپس وارد ساختمان شوید. دومین سرنخ، یعنی صندوقچه‌ی باز پر از عود، در این‌جاست.

راهنمای بازی Assassin’s Creed Shadows / بخش Act 2 (قسمت پنجم) / مراحل The Shinbakufu - The Noble

3. صورت‌حساب حمل‌ونقل (Shipping Bill):
از سمت غربی همین ساختمان، نگاهی به شمال بیندازید. آن‌جا یک ساختمان کوچک پشت معبد اصلی می‌بینید.
از درِ غربی آن وارد شوید (از شرق نروید، پر از نگهبان است).
یک نگهبان پشت به شما ایستاده است؛ او را مخفیانه بکشید و طومار داخل اتاق را بردارید. این سومین و آخرین سرنخ است.

با داشتن هر سه سرنخ، از معبد خارج شوید و به کونیشی یوکیناگا در بندر قدیمی آگا (Old Aga Port) بازگردید. پس از گفت‌وگوی نهایی، مرحله به‌پایان می‌رسد.

 حالا مرحله‌ی بعدی، یعنی A Peculiar Guest باز می‌شود که آخرین گام پیش از ترور The Noble محسوب می‌شود.

ماموریت A Peculiar Guest

برای آغاز این مأموریت، ابتدا باید به معبد جونیشو (Junisho Shrine) بروید. این معبد در سمت دیگر کانال و در جنوب شهر قلعه‌ی هی‌مجی قرار دارد. در اینجا به میکوی که در سمت غربی معبد تنها ایستاده است نزدیک شوید. پس از گفت‌وگوی کوتاه، او دشمن خواهد شد و به شما حمله می‌کند.

کشتن شینوبی 

راهنمای بازی Assassin’s Creed Shadows / بخش Act 2 (قسمت پنجم) / مراحل The Shinbakufu - The Noble

این دشمن به‌رغم داشتن نوار سلامت مخصوص باس، در اصل یکی از دشمنان معمولی شینوبی است اما با جان بیشتر و ضربات قوی‌تر.

الگوهای حمله‌ی او شامل موارد زیر است:

  • پشتک با حمله‌ی نیزه‌ای سریع: ابتدا عقب می‌پرد و بلافاصله حمله می‌کند.

  • حمله مستقیم به جلو و عقب‌نشینی با چرخش: ضربه‌ای سریع و سپس دور شدن.

  • پرش غیرقابل دفاع و لگد دوضرب: این حمله خطرناک است؛ اگر خیلی نزدیک بمانید، دوبار ضربه می‌خورید.

استراتژی: ضربات او را دفع یا جاخالی دهید، مخصوصاً در برابر حملات آبی زنجیره‌ای. سپس با ضدحمله‌های سریع خود ضربه بزنید. با احتیاط و تمرکز، شکست دادن این شینوبی مشکل خاصی ندارد. پس از شکست او، آیتمی به نام دستور شینوبی (Shinobi’s Orders) دریافت خواهید کرد که محل بعدی مأموریت را مشخص می‌کند.

 نجات مهمان ویژه

حالا باید به معبد ایتاتهیوزو (Itatehyozu Shrine) بروید. این معبد در سمت جنوب‌شرق شهر قلعه‌ی هی‌مجی و در آن‌سوی رودخانه قرار دارد. زمانی که به معبد رسیدید، به سمت شمال‌شرقی مجموعه‌ی معبد بروید تا به اوکیتا هیده‌ای (Ukita Hideie) برسید و با او گفت‌وگو کنید. در این مکالمه سه گزینه‌ی دیالوگ خواهید داشت، اما هیچ‌کدام تأثیر خاصی در روند داستان ندارند؛ فقط لحن و پاسخ نائوئه را مشخص می‌کنند.

پس از گفت‌وگو، هیده‌ای را دنبال کنید. پس از مدت کوتاهی، با یک راهب شینتو (Shinto Priest) روبه‌رو می‌شوید. با او صحبت کنید و سپس دوباره هیده‌ای را تعقیب کنید تا پدر او وارد صحنه شود و گفت‌وگوی دیگری شکل گیرد.

باز هم سه دیالوگ در اختیارتان قرار دارد که بی‌تأثیر در نتیجه‌ی مأموریت هستند، پس هرچه با شخصیت نائوئه هم‌خوانی دارد، انتخاب کنید.

زنده ماندن در برابر حمله‌ی شینوبی‌ها

با پایان مکالمه، گروهی ۷ یا ۸ نفره از شینوبی‌ها ناگهان شما را محاصره کرده و حمله می‌کنند. شما دو گزینه دارید یا همه را بکشید: کاری دشوار اما ممکن، مخصوصاً اگر کنترل نائوئه را در دست دارید یا فرار کنید: از محوطه‌ی معبد خارج شوید و با ناشناس شدن، از درگیری بگریزید.

به‌محض اینکه همه را بکشید یا از آن‌ها فرار کنید، مأموریت به‌پایان می‌رسد.

ماموریت Spring and Fall

اکنون نوبت به ترور بزرگ رسیده است: ترور نجیب‌زاده (The Noble) در مأموریت بزرگ بهار و پاییز (Spring and Fall).

پس از پایان سه مأموریت بالا، این مرحله به صورت خودکار آغاز می‌شود. برای شروع رسمی، به قلعه هی‌مِجی (Himeji Castle) بروید و کانبه (Kanbei) را در ساختمان غربی قلعه ملاقات کنید. وقتی با او صحبت می‌کنی، گزینه‌ی “We are ready” را انتخاب کن تا مأموریت آغاز شود.

در این مرحله ابتدا باید انتخاب کنی که می‌خواهی با نااوئه (Naoe) بازی کنی یا یاسوکه (Yasuke). بسته به انتخابت، اهداف و سبک انجام مأموریت متفاوت خواهد بود.

 اگر نااوئه را انتخاب کنی:

 کشتن نفوذی‌ها (Kill the infiltrators)

مأموریت در شب انجام می‌شود. باید ۳ نفوذی را که در لباس نگهبانان قلعه پنهان شده‌اند شناسایی و ترور کنی:

نفوذی اول:
از نقطه‌ی شروع به سمت شمال شرق نگاه کن. ساختمانی روی دیوار قرار دارد که از طریق داربست سمت چپش قابل دسترسی است. وارد ساختمان شو و پشتِ درِ جنوب‌شرقی پنهان شو. از «pulse» استفاده کن تا نگهبان مشکوک را شناسایی کنی، سپس او را به درون بکش و ترورش کن.

راهنمای بازی Assassin’s Creed Shadows / بخش Act 2 (قسمت پنجم) / مراحل The Shinbakufu - The Noble

نفوذی دوم (خدمتکار):
از در شمال‌غربی بیرون برو، روی دیوار بیرونی حرکت کن و سپس از بالای بام به باغی که پایین قرار دارد نگاه بینداز. خدمتکار نفوذی را شناسایی و در فرصتی مناسب از داخل بوته‌ها ترورش کن.

نفوذی سوم (سرآشپز شینوبی):
به سمت شرق حرکت کن و با عبور از طناب بین ساختمان‌ها به آشپزخانه برس. روی سقف آشپزخانه برو، و از آن بالا، سرآشپز نفوذی را شناسایی و با یک ترور هوایی از بین ببر.

 باز کردن دروازه هون‌مارو (Open the honmaru gate)

پس از کشتن هر سه نفوذی به سمت در جنوبی منطقه برو، از بام‌ها عبور کن تا به دروازه برسی. با آن تعامل کن تا صحنه‌ای پخش شود.

 اگر یاسوکه را انتخاب کنی:

 رسیدن به دروازه هون‌مارو (Reach the honmaru gate)

به جلو حرکت کن؛ راه پله‌ها بسته است، پس از مسیر سمت راست پایین برو، از دروازه عبور کن و پله‌ها را بالا برو. در اینجا گروهی از شینوبی به تو حمله می‌کنند.

در بالای پله‌ها توکوبِی (Tokubei) را ملاقات می‌کنی. او تو را تا دروازه‌ی بعدی همراهی می‌کند، سپس جدا می‌شود. پس از بالا رفتن از پله‌های بعدی، با گروهی از رونین‌ها و سربازها روبه‌رو می‌شوی. همه را شکست بده و دروازه را بشکن و وارد شو.

در این لحظه با یک نبرد باس مواجه می‌شوی:

شکست Ukita’s Lieutenant

ویژگی‌ها:
او دشمنی سرسخت با سلاح ناگیناتا است، اما حملات محدودی دارد. ابتدا دو نگهبان همراهش را بکش و سپس روی او تمرکز کن. حملاتش شامل: ضربه جلو با ناگیناتا – حملات افقی غیرقابل دفاع (قرمز) – کمبوهای دو یا سه‌ضربه‌ای آبی و قرمز است. پس از شکست او، به دروازه نزدیک شو و تعامل کن تا شخصیت‌ها دوباره به هم ملحق شوند و انتخاب شخصیت جدیدی داشته باشی.

پاکسازی هون‌مارو (Secure the honmaru)

اگر یاسوکه را انتخاب کنی:

به سادگی با حمله مستقیم، ۶ شینوبی را بکش. مبارزات مستقیم و سرراست هستند.

اگر نااوئه را انتخاب کنی:

از محل شروع به سمت چپ برو و وارد ساختمان شو. در سمت راست کمین کن و دشمن جلویی را ترور کن. سپس وارد حیاط شو و از پشت حصار بامبو، دشمن دوم را زیر نظر بگیر و مخفیانه از بین ببر.

در بخش باغ اصلی، ۴ شینوبی در کمین هستند. از بوته‌ها برای ترور پنهانی یکی‌یکی آنها استفاده کن. آخرین نفر، کنار پل ایستاده که می‌توان با پرتاب کونای او را هم از بین ببری. با کشته شدن شش دشمن، یک کات‌سین پخش می‌شود.

صعود به تنشو و ترور اوکیتا نائویه 

اگر یاسوکه را انتخاب کنی:

از پل عبور کن و با مبارزه از مسیر مستقیم بالا برو. در اتاق اصلی هدف، در بسته است، اما یاسوکه می‌تواند آن را بشکند. پله‌ها را ادامه بده تا به بالاترین نقطه و نردبان نهایی برسی. دشمنان را در طول مسیر از پا درآور.

اگر نااوئه را انتخاب کنی:

به جای پل، از مسیر سمت راست برو و از نقطه ورودی اولیه بالا برو. از گوشه جنوب‌شرقی بالا برو تا به پنجره‌ای باز برسی. از داخل پنجره وارد شو، نگهبانان را بکش و وارد تله‌چاله شمال‌غربی اتاق شو. از مسیر زیرزمینی عبور کن تا به اتاق قفل‌شده برسی. سپس از مسیر پله‌ای بالا برو و دشمنان را به صورت مخفیانه از بین ببر تا به بالای تنشو و نردبان نهایی برسی. با رسیدن به بالاترین اتاق، صحنه‌ای پخش شده و انتخاب نهایی شخصیت انجام می‌شود.


 باس نهایی: اوکیتا نائویه (Ukita Naoie)

راهنمای بازی Assassin’s Creed Shadows / بخش Act 2 (قسمت پنجم) / مراحل The Shinbakufu - The Noble

ویژگی‌ها: سامورایی سریع و قدرتمند با شمشیر و بادبزن –  حملات unblockable قرمز، chain آبی و نرمال – پرتاب بمب دودزا + احضار دو شینوبی – محیط نبرد کوچک = خطر بالا

استراتژی: ابتدا دو شینوبی را سریع نابود کن، سپس روی نائویه تمرکز کن. پس از هر حمله‌اش فاصله بگیر، جای خالی بده و ضدحمله بزن. از مهارت‌های یاسوکه در خنثی‌سازی کمبوها بهره ببر.  پس از شکست نائویه، صحنه‌هایی نمایشی پخش می‌شود.

تصمیمات پایانی:

کشتن یا بخشیدن نائویه
انتخاب بین [Kill Ukita Naoie] یا [Spare Ukita Naoie] که فقط در دیالوگ تفاوت دارد، نه نتیجه داستان.

گفت‌و‌گو با پسر نائویه (Himie)
انتخاب آزاد؛ تغییری در نتیجه ایجاد نمی‌کند.

 پس از انتخاب شخصیت نهایی، مأموریت پایان می‌یابد.

برای ادامه داستان، پیشنهاد می‌شود خط مأموریت‌های “The Ox” را با مرحله‌ی A Voice in Anger شروع کنید.

راهنمای کامل بازی Assassin’s Creed Shadows (منوی اصلی)

دیگر راهنمایی‌های ساعت هفت در مورد Assassin’s Creed Shadows:

📑 فهرست مطالب: Assassin's Creed Shadows

 

مطالب مرتبط