🏆

راهنمای بازی The Last of Us 2 / مرحله چهارم: Patrol

10 دقیقه
👁

راهنمای بازی The Last of Us 2 / مرحله چهارم: Patrol

این راهنمایی شما را قدم‌به‌قدم در انجام تمامی اهداف این مرحله همراهی می‌کند. همچنین تمامی آیتم‌های قابل جمع‌آوری در طول راهنمایی ذکر شده است.

برای خواندن فصل‌های دیگر، به صفحه‌ی اصلی راهنمای کامل The Last of Us 2 مراجعه کنید. 

آیتم‌های قابل جمع آوری:

  • آرتیفکت (Artifacts): ۶ عدد
  • کارت‌های کلکسیونی (Trading Cards): ۲ عدد

  • یادداشت سفر (Journal Entries): ۲ عدد

  • میزکار (Workbench): ۱ عدد

  • گاوصندوق (Safe): ۱ عدد

توقف اول گشت‌زنی

با دینا (Dina) همراه شوید و به سمت نقطه اول مسیر گشت‌زنی سوار بر اسب حرکت کنید. از موانع بپرید و به جلو پیش بروید.

راهنمای بازی The Last of Us 2 / مرحله چهارم: Patrol

به محض رسیدن به ساختمانی خاص، به طور خودکار از اسب پیاده می‌شوید. دنبال دینا بروید؛ با هم به بالکنی می‌رسید، E را بزنید تا برای مدتی از منظره لذت ببرید. پس از این صحنه، می‌توانید از این چشم‌انداز یک یادداشت (Journal Entries) تهیه کنید؛ این اولین آیتم قابل جمع‌آوری این مرحله است. (عکس بالا) (Tab را بزنید تا یادداشت‌های درون دفترچه را بخوانید) 

حال به پیش دینا برگردید و نیم خیز شوید و او را دنبال کنید. (درون اتاق سمت راستی میتوانید درون کمد یک تیر پیدا کنید) در همان ساختمان، پس از بالا رفتن از یک طناب، وارد اتاقی در سمت راست می‌شوید. در این اتاق، ۵ قطعه (Parts) پیدا می‌کنید که جلوتر برای ارتقاء سلاح‌ها مفید هستند. یه قلیون درون اتاق است که میتوانید آن را بررسی کنید تا متوجه شوید برای دینا است! درون اتاق اصلی درون کشو یک تیر کلت وجود دارد. میتوانید درون دفتر اتفاقاتی که در گشت زنی پیش می‌آید را بخوانید و با زدن E بنویسید همه چیز مرتب است و بعد به پیش دینا بروید و با او صحبت کنید و با دوربین شهر را بررسی کنید و برج را در دور دست نگاه کنید. بعد از پایان صحبت‌ها به پیش اسب‌ها برگردید.

حرکت به ایستگاه بعدی

سوار اسب شوید و به دنبال دینا حرکت کنید. در راه به سمت مقصد بعدی، از چند خانه ویران شده عبور می‌کنید. اینجا وقتی که الی به دینا میگوید میخواهی چند خانه را چک کنید با زدن E از اسب پیاده شوید. در اینجا چند آیتم برای جمع‌آوری وجود دارد، پس موارد زیر را بردارید:

داخل کاروان وسط حیاط (RV) ۷ مکمل (Supplements) و ۸ قطعه (Parts) وجود دارد. (با مکمل‌ها میتوانید الی را ارتقا دهید.)

خانه سمت چپ: در طبقه بالا، یک آرتیفکت داخل کشوی سمت راست کنار تخت خواب و ۲ Supplements در سرویس بهداشتی وجود دارد. در کشوی دراور وسط اتاق یک تیر تفنگ وجود دارد. (نوشته در مورد بچه‌ای هستش که برای بابا نوئل نامه نوشته که یک سگ بهش بده که از باباش محافظت کنه. عکس سگه درخواستی رو پشت کاغذ کشیده!)

راهنمای بازی The Last of Us 2 / مرحله چهارم: Patrol

خانه سمت راست: در کنار اسبها کلبه‌ای قرار دارد که میتوانید از طریق شکاف وارد طبقه بالایش شوید. در طبقه بالا، یک Trading Cards روی قفسه کتاب (عکس بالا) و ۲ Supplements روی پاتختی. درون کشو یک تیر وجود دارد.

 بازار Greenplace

اسب‌سواری را ادامه دهید تا به لاشه یک گوزن غرق در خون برسید. به دنبال دینا بروید و از پنجره سمت چپ وارد ساختمان شوید و دشمن آلوده را از پشت بکشید. قبل از رفتن به درِ سمتِ چپ، از پنجره سمت راست بیرون بروید و از سمت دیگر وارد شوید تا وارد دستشویی شوید و ۷ Supplements و یک تیر کلت پیدا کنید. در را باز کنید و به پیش دینا برگردید و با فشار E وارد در نیمه باز شوید.

پشت در، دموی کوتاهی رخ می‌دهد که در آن باید با فشار دادن دکمه کلیک چپ شیئی را به دشمن پرتاب کنید تا گیج شود و با F آن را بکشید. در همین اتاق درون کشوها و روی میز، ۴ Parts وجود دارد. پس از برداشتن آیتم‌ها از پنجره خونین با بالا رفتن روی میز خارج شوید.

بیرون، چند دشمنِ دیگر حضور دارند که متوجه شما نشده‌اند. آن‌ها را مخفیانه از پا درآورید. به دینا کمک کنید که به بالای کامیون برود، بعد از اینکه او به شما کمک کرد که به سمت دیگر بروید. در نهایت، باید از زیر یک کامیون به شکل خزیده عبور کنید. در این لحظه یکی از دشمنان به شما حمله می‌کند و دینا نجاتتان می‌دهد. از شکاف بازِ گوشه کامیون (دقیقا پشت سرتان وقتی سینه خیر تمام شد) وارد شوید و ۷ Parts را بردارید.

راهنمای بازی The Last of Us 2 / مرحله چهارم: Patrol

پشت کامیون: از درون ساختمان داخل پشت کامیون شوید تا یک آرتیفکت و ۸ Supplements پیدا کنید. (عکس بالا) (در مورد مردی که برای نجات خواهرش و بدست آوردن انسولین دارو دزیده…)

حال به بالای کامیون از گوشه و با پرش بروید و به سمت شکاف رو دیوار طبقه بالا خود را برسانید و داخل شوید. درون کشو تیر را بردارید و در سمت دیگر الکل را بردارید و دینا به شما پارچه میدهد. با کمک هر دو آیتم جعبه کمکهای اولیه بسازید و خونتان را پر کنید.

در ادامه، دینا و الی ماسک می‌زنند تا وارد بخش پر از هاگ قارچی شوند. در سمت چپ اتاق اولیه الکل را بردارید، در همین اتاق ۳ Parts روی میزها وجود دارد.

جلوتر نیز آیتم‌های زیادی منتظر شماست:

مسیر را به سمت راست بروید و از شکاف بگذرید و وارد دفتر سوپرمارکت سمت راست (قبل از آشپزخانه) شوید:

یک آرتیفکت روی میز قرار دارد (درون کشوها تیر پیدا خواهید کرد) که بعد از رمزگشایی شامل رمز گاوصندوق می‌باشد. (اگر میخواید خودتون رمز رو کشف کنید پسری که کارمند ماه شد رو روی بیلبرد سمت راست پیدا کنید و روزش رو هم تصادفی بزنید تا پیدا بشه) رمز درست: 13-20-07  داخل گاوصندوق: تعداد زیادی Supplements و ۱۲ Parts پیدا خواهید کرد.

نکته: برای باز کردن تمامی درخت‌های مهارت به ۱۹۰۰ Supplements نیاز است (در یک دور بازی امکان‌پذیر نیست، نیاز به New Game+ دارید).

درون آشپزخانه: ۸ Supplements داخل قفسه وجود دارد و آیتم‌های مختلف مخصوصا پارچه درون کشوها پیدا خواهید کرد. پس از عبور از شکاف، الی به پایین می‌افتد و یک کلیکر به او حمله می‌کند که دینا نجاتش می‌دهد. دو کلیکر دیگر در اتاق هستند که می‌توانید آرام نزدیک شوید و آن‌ها را مخفیانه بکشید. برای اینکار باید بسیار آهسته با فشار کنترل حرکت کنید و از پشت آنها را بگیرید و با چاقو بکشید. بعد از کشتن دشمنان کشوها را بگردید تا تیر پیدا کنید. در اتاق بعد، دینا یک مولوتوف به شما می‌دهد و دستور ساخت آن را یاد می‌گیرید. همچنین ۲۷ Supplements در این اتاق وجود دارد. بعد از برداشتن تمام آیتم‌ها که شامل الکل و پارچه نیز می‌شود از پنجره وارد اتاق بعدی شوید. 

در اتاق بعدی تعدادی کلیکر و رانر منتظر شما هستند. در اینجا باید طریقه کشتن مخفیانه آنها را دوباره تمرین کنید. یکی یکی دشمنان را بکشید و این محل را مخفیانه پاکسازی کنید. اول از شر دو کلیکر خلاص شوید چون حسابی به صدا حساس هستند و با یک اشتباه در مواجه با آنها کشته می‌شوید و بعد رانرها را بکشید. وقتی تمام افراد آلوده را از بین بردید و بعد از پاکسازی کامل محیط از آیتم‌ها، کرکره را امتحان کنید تا متوجه شوید بسته است. اکنون باید طناب را از گوشه سمت راست در کرکره‌ای در اتاق بردارید و آن را روی کانال هوا در بالا بیندازید تا دینا و خودتان بتوانید از آن بالا بروید.

 طوفان و کتابخانه

بعد از خروج از ساختمان، دوباره سوار اسب می‌شوید. یک کولاک شدید دید را محدود می‌کند. به دنبال دینا مسیر را طی کنید، اگر او را گم کردید، او بعد از مدتی شما را صدا می‌زند. (مسیر چپی نه راست) دینا شما را به یک کتابخانه قدیمی می‌برد تا پناه بگیرید. وارد مرکز کپی (Copy Center) شوید. (سمت چپ) فقط با مشت شیشه را بشکنید – نیازی به گلوله نیست.

راهنمای بازی The Last of Us 2 / مرحله چهارم: Patrol

در این قسمت در اتاق اول ۲۴ قطعه (Parts) پیدا خواهید کرد. کنار در بعدی یک آرتیفکت به صورت خودکار برداشته می‌شود. (عکس بالا) در اتاق بعدی در سمت راست روی قفسه‌ی بچه یک یادداشت سفر (Journal Entries) از زرافه‌ی عروسکی و یک کارت‌ کلکسیونی (Trading Card) در اتاق کوچک سمت چپ روی میز پیدا خواهید کرد.

راهنمای بازی The Last of Us 2 / مرحله چهارم: Patrol

سمت دیگر اتاق یک آرتیفکت داخل کشو و ۷ قطعه (Parts) روی میز مقابلش پیدا خواهید کرد. (عکس بالا) (همینطور در اتاق یک پلی استیشن ۳ خاک گرفته پیدا خواهید کرد و بازی آنچارتد ۲ و دیگر بازیهای ناتی داگ نیز کنارش دیده می‌شود!) 

در اتاق آخر، ژنراتور را روشن کنید. (E را به موقع فشار دهید) سپس می‌توانید از میزکار برای ارتقاء سلاح استفاده کنید. اولین ارتقاء شما منجر به دریافت تروفی Tinkerer می‌شود. (درون کشوی کنار تخت یک نوشته وجود دارد)

با روشن شدن چراغ‌ها، متوجه می‌شوید که زیر اتاق چیزی پنهان است. قفسه نزدیک در را کنار بزنید تا راهی به زیرزمین باز شود. (اگر مسیر را گم کردید دینا کمکتان می‌کند.)

راهنمای بازی The Last of Us 2 / مرحله چهارم: Patrol

در زیرزمین، ۴ شیء برای تعامل وجود دارد. آیتمی که در سمت راست تصویر (ظرف شیشه‌ای پشت دینا) قرار دارد داستان را پیش می‌برد، پس ابتدا با سه مورد دیگر تعامل کنید تا چند صحنه خنده‌دار ببینید (نگران نباشید، جزو آیتم‌های قابل جمع‌آوری نیستند).

برای خواندن فصل‌های دیگر، به صفحه‌ی اصلی راهنمای کامل The Last of Us 2 مراجعه کنید. 

دیگر راهنمایی‌های ساعت هفت در مورد The Last of Us 2:

📑 فهرست مطالب: The Last of Us 2

مطالب مرتبط